O nama

tracebuild

Trace Group Hold” AD više od 25 godina grupiše sve u oblasti građevinarstva i pratećih delatnosti. Realizuje velike javne projekte iz oblasti infrastrukture, životne sredine, javnih radova i hidro-tehničke izgradnje, energetike i izgradnje zgrada. Njegovo tržišno učešće obuhvata investicije, spoljnu trgovinu i logistiku. “Trace Group Hold” AD je od decembra 2007. godine akcionarsko društvo otvorenog tipa. (https://www.tracebg.com/en)

 „Trace Build“ DOO predstavlja deo strukture Trace Group Hold-a, koja u Srbiji posluje od 2013. godine. „Trace Build“ DOO bavi se projektima, koji obuhvataju izgradnju stambenih zgrada, poslovnih objekata, javnih i objekata za rekreaciju i zabavu. Društvo je osnovano 2020. godine, sa sedištem u Beogradu. Imamo jak tim arhitekata, inženjera, menadžera projekata i građevinaca sa preko 25 godina raznovrsnog iskustva u građevinskoj industriji.

U „Trace Build“-u posvećeni smo tome da proces izgradnje vašeg doma iz snova ili poslovnog prostora učinimo što prijatnijim, jednostavnijim i bezbrižnijim. Od početka do kraja, naš tim profesionalaca će vam dati izbor i mogućnosti, kako bi izabrali sopstvenu nekretninu, bez obzira da li ste u potrazi za investicijom, nekretninom za svoj biznis ili tražite dom za svoju porodicu.

Naš cilj

Da budemo biznis novog stoleća, definisan kvalitetom mesta koja stvara – održiva, prijateljska, prirodom bogata mesta, gde ljudi različitih uzrasta i porekla mogu da uživaju u dobrom kvalitetu života. Da gradimo kvalitetne domove, generisane dugoročnim vrednostima. Mi verujemo da svako zaslužuje dom, o kakvom sanja. Naš cilj je da te snove ostvarimo.

Naša vizija

Fokusirani smo na pružanje visokokvalitetnih domova i mesta našim klijentima. Gradimo urbane komplekse sa najboljim zanatskim veštinama i pažnjom, od početka do kraja.

Fokusirani smo na stvaranje zajedničke vizije, kombinacijom društvene, ekološke, ekonomske i komercijalne vrednosti, koja je od koristi svim našim zainteresovanim stranama.

Kreirali smo organizaciju, u kojoj možete posmatrati kako vaš dom iz snova oživljava. Nećete verovati koliko varijanti doma možete dobiti za svoj novac, dok ne dođete kod nas da u prijatnom ambijentu razgovaramo o svemu, što vas interesuje.

Provešćemo vas kroz različite procese odabira sopstvene nepokretnosti, mogućnosti finansiranja, pripreme dokumentacije itd. uz poštovanje vašeg vremena.

Naše Vrednosti

Integritet

Kreativnost

Poštovanje klijenata

Odnos prema detaljima

Znamo da bez obzira da li želite da investirate u nekretninu, da kupite dom za sebe ili da kupite nekretninu iz nekog drugog razloga, vi zarađujete svoj novac kada kupujete. Zato smo spremni da vam ponudimo dogovor, koji će vam pomoći da izgradite bogatstvo u budućnosti, prijatan dom ili da vam uštedi novac u slučaju ekonomske krize.

Stambenoposlovni objekatCORNER PARK

Bezbednost. Prosperitet. Rast

Vaš dom. Vaša inspiracija…

Svi domovi u „CORNER PARK-u su dizajnirani sa pažnjom, iskustvom i nemilosrdnim odnosom prema detaljima.

Hajde da zajedno počnemo da pišemo istoriju gradskog kompleksa CORNER PARK“. Sigurni smo da će u svom srcu “CORNER PARK” čuvati priče vezane za porodicu – našu i vašu. Da započnemo od stvaranja, ispunjenja obećanja, uz poverenje i ljubav.

Postoji nešto posebno u projektovanju i izgradnji domova, kada počinjete od nule. Proces izgradnje u visokogradnji je izazov, bilo da se radi o izgradnji poslovne zgrade ili stambenog kompleksa, jer zahteva moderan dizajn, prostornost i raspored bez kompromisa, uz kvalitet po pristupačnoj ceni.

Lokacija gradskog kompleksa „CORNER PARK” predstavlja raj za roditelje i decu – neposredna blizina parka Šumice, kao i istoimenog sportsko-kulturnog centra, mogućnost izbora vrtića i škola, šoping zone…Lokacija obezbeđuje odličnu povezanost sa svim delovima grada, kao i neposrednom blizinom Autoputa Е75.

Srećni smo što vam možemo pomoći da se odlučite za najbolju investiciju, da odaberete najbolji dom za svoju porodicu.

Pronađite svoj sledeći dom kod nas!